duminică, 25 ianuarie 2009

Din nou în Cozia

După ce ne-am întâlnit, pe 17 ianuarie, la Valea Mărului, la o petrecere dedicată Anişoarei şi lui Nea Vasile, în 23 ianuarie am plecat în Ciucaş, unde a fost extraordinar de frumos. 

Sâmbătă şi duminică (31 ianuarie-1 februarie  2009) vom pleca spre Cabana Cozia: Cezar, Dana, Bolşevicu` şi Dodoleaţă. Sperăm ca vremea să fie faină şi să ne întoarcem cu o mulţime de fotografii super. 

miercuri, 7 ianuarie 2009

duminică, 4 ianuarie 2009

Şi a fost Revelionul 2009...






























Aşa cum am sperat, Revelionul 2009 a fost o reuşită. Ne-am bucurat de zăpadă, de munte, de prietenii pe care nu îi mai văzusem de ani, de prietenii pe care ni i-am făcut, de amintirile care s-au născut. Aş fi vrut, ca şi toţi ceilalţi, sunt sigur, ca petrecerea să dureze o lună, sau două. Dar amintirile ne vor îndemna să refacem ceata şi să ne revedem mai des, acolo sus, în munte.

Nu în ultimul rând, trebuie să admitem că, fără Nea Vasile şi Anişoara, Revelionul n-ar fi fost ceea ce a fost. O notă de 10, cu felicitări, pentru amândoi, pentru munca depusă, pentru tot ceea ce au făcut în sensul ca noi să ne simţim bine. O să fie recompensaţi cu un Revelion al întârziaţilor, la Valea Mărului, pe la jumătatea lunii ianuarie, când vom încerca să ne reunim aproape toţi cei care am fost sus.

Sper ca Revelionul petrecut în Cozia să marcheze începutul unui an foarte bun pentru toţi şi, totodată, conform credinţei, să arate că anul acesta vom fi în munte atunci când timpul şi munca ne-o vor permite.

Încă o dată LA MULŢI ANI TUTUROR!

Revelionu' 2009 si personajele sale